Vis hingstekatalogen

Ísak frá Dýrfinnustöðum

Ísak frá Dýrfinnustöðum
Reg.nr: IS2010158700
Dom: Byg: 8.63 Rid: 8.47 Samlet: 8.53
Hjemmeside: Hjemmeside

Stamtavle

Hróður frá Refsstöðum Léttir frá Stóra-Ási
Rán frá Refsstöðum
List frá Vatnsleysu Dagur frá Kjarnholtum I
Lissy frá Vatnsleysu

Prestasjoner/avlsresultater

Mette Moe Mannseth beskriver Isak slik:

Ísak frá Dýrfinnustöðum “the gentle giant”

Isak ble ridd inn og sto til trening hos oss på Þúfur fra han var tre til seks.
Slik vil jeg beskrive hans naturlige anlegg: Først og fremst et meget medgjørlig temperament. Han har naturlig det som kalles på islandsk for god “klárgangur” dvs skritt, trav og galopp. Romslige bevegelser, evnen til høyt tempo i alle gangarter, veldig taktsikker og jordvinnende skritt, meget god takt og sikker trav fra arbeidstrav til hurtig tempo, naturlig tretaktig sakte galopp, og godt adskilt, ren pass med god steglengde.

Hans mor er søster av superhoppa Lýdía frá Vatnsleysu som de fleste husker, og vant diverse store firgjenger og tølt-titler på Island.
På farssiden er hederspremiehingsten Hróður frá Refsstöðum. Han er kjent for å gi lette, fjærende hester med romslig tølt og trav. Bak både mor og far er Kolfinnur frá Kjarnholtum som er den islandske hingsten som ligger bak mange enormt romslige hester, og har vist seg å være en av de hingstene man ser í stammen bak de gode hestene.

Ísak kan være hva som helst. Super konkurranse-hest for en ambisiøs rytter, familiehest eller fjellhest for hvem som helst.

Mankehøyde: 151cm
BLUP: 119

Kontaktinformasjon

Hingsteholder:

Kontaktperson: Ingelin Skoie

Hjemmeside:

Telefon: ingelin.skoie@live.no

Adresse: Lindesnes

Priser: Sprangavgift: 2000kr. Pris ved 90 dagers konstatert drektighet: 8000kr. Beitepenger per døgn: 50kr. Ultralyd kommer i tillegg.

Annet: Mulighet for oppstalling på boks for eksemhester mot et ekstra tillegg. Vi tilbyr store, fine beiter på Tredal i Lindesnes kommune.

Vis hingstekatalogen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...