Vis hingstekatalogen

Dreki fra Útnyrðingsstöðum

Dreki fra Útnyrðingsstöðum
Reg.nr: IS2008176214
Dom: Byg: 7.98 Rid: 8.91 Samlet: 8,54
Hjemmeside: Hjemmeside

Stamtavle

Kraftur frá Efri-Þverá Kolfinnur frá Kjarnholtum I
Drótt frá Kópavogi
Andvör frá Breiðumörk 2 Andvari frá Ey I
Hetta frá Breiðumörk 2

Prestasjoner/avlsresultater

Årets hingst Norge 2019-Dreki frá Útnyrðingsstöðum(IS2008176214) blir tilgjengelig for semin denne sommeren fra midten av Mai.

Dreki ble årets hingst Norge 2019 med en fantastisk flott førstepremie dom som 5-gjenger. Total: 8.54-B:7.98 & R:8.91 med 9 for tølt, trav, vilje og gemytt og form under rytter. Og hele 9,5 for pass!
I tillegg til en flott dom, har Dreki også̊ gjort det godt som konkurransehest. Han tok bronsemedalje med karakteren 7,50 under Norgesmesterskapet 2019. Han har også en sølvmedalje fra 5-gang Senior under det nordiske mesterskapet i 2016. I tillegg har Dreki også̊ gjort det svært godt i gæðingakeppni, der har han gått til 8,784 i A-flokk finale. Han var finalist under A-flokk finalen på nordisk i 2018 der han tok en 5.plass. Dreki er en langbeint, stor, flott hingst (147 cm) med godt lynne.

Dreki er etter Andvör frá Breiðumörk 2 som er en førstepremiert hoppe med en total på 8.35 B:8 & R:8.58, med flere første premierte avkom etter seg, der det ene også var deltager under VM 2019.
Far til Dreki er Kraftur frá Efri-Þverá med en samlet dom på 8.37 B:8.20 R:8.48. Også deltat på VM.

Dreki fra Útnyrðingsstöðum

Kontaktinformasjon

Hingsteholder:

Kontaktperson: Rikke Skogstad

Hjemmeside:

Telefon: 95721142

Adresse: Selbu

Priser: Bookingavgift: 2700,- + moms Drektighetsavgift 90 dager: 7000,- + moms Seminavgift, en engangssum som tilkommer for preparering/ utstyr til sædpakke for forsendelse fra stasjonshingst 1500,- + moms Transportkostnader varierer, se: https://jetpak.com/no Engangsavgift for bruk av vetrinær hele sesongen her i Selbu 4500,- + moms for de som ønsker det. Inkl i pakken: Brunstkontroll Inseminering Drektighetskontroll Uavhengig av mengde arbeid. ▫️Evt Medisiner kommer i tillegg.

Annet: For spørsmål kontakt vetrinær Sigríður Marta Magnúsdóttir tlf: 98876579 eller epost: vet.magnusdottir@gmail.com Spørsmål ang hingsten og bedekking rettes til Rikke Skogstad på facebook eller mobil: 95721142

Vis hingstekatalogen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...